Sanitas Hospitales

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/04/2024

Empresa

Sanitas Hospitales

Lloc

Altres

Nº de vacants

5

 

En Sanitas Hospitales seleccionamos Enfermeros/as en diferentes servicios (Bloque Quirúrgico, Hospitalización, Urgencias y UCI) en nuestros Hospitales de Madrid.

 

  • Hospital Universitario La Zarzuela
  • Hospital Universitario La Moraleja
  • Hospital Universitario Virgen del Mar
  • Contrato indefinido o contratación temporal durante el periodo estival.

Te ofrecemos.

  • Te ayudamos con una ayuda de alojamiento si vienes desde fuera de Madrid para contratos temporales. A
  • Además, tendrás una gratificación si trabajas con nosotros al menos del 1 de julio al 31 de agosto.
  • Atractiva Banda Salarial por encima de convenio.

Envia el teu currículum vitae a

Sanitas Hospitales

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Completa.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en enfermería.

Especialitat

---

Salari

31.245

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.