Divico Consultores

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

27/04/2022

Empresa

Divico Consultores

Lloc

Altres

Nº de vacants

5

Divico Consultores empresa de selección de personal con más de 30 años de experiencia en perfiles sanitarios tanto a nivel nacional como internacional precisa enfermeros/as para trabajar en diversos centros privados de Guipúzcoa.
Áreas:
o Hospitalización
• Psicogeriatría
• Rehabilitación
• Cuidados paliativos de oncología
• Convalecencia
o Centro de día
o Unidad Socio sanitaria

Requisitos:
 No se requiere experiencia laboral
 Imprescindible residencia en Guipúzcoa.
Condiciones:
 Contrato estable.
 Incorporación inmediata.
 Buen ambiente laboral.
 Ayuda a la vivienda durante tres meses.
 Salario: 32.000 – 33.000 € brutos/ año

Envia el teu currículum vitae a

Divico Consultores

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

o Jornada laboral completa en turnos rotativos de mañana (8-15h), tarde (15-22h) o noche (22-8h).

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Graduado/a o DUI en Enfermería.

Especialitat

o Hospitalización
• Psicogeriatría
• Rehabilitación
• Cuidados paliativos de oncología
• Convalecencia
o Centro de día
o Unidad Socio sanitaria

Salari

30.000-33.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.