– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

DomusVi

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/11/1999

Empresa

DomusVi

Lloc

Altres

Nº de vacants

2

En DomusVi España, ya somos más de 21.000 profesionales cualificados, apasionados y comprometidos ¿consideras que tu perfil podría encajar con los valores de nuestra organización?

Actualmente seleccionamos ENFERMEROS/A para nuestro centro residencial DomusVi Capdepera, ubicado en Capdepera, Mallorca.

REQUISITOS:
Diplomatura /Grado en enfermería
Se valorará positivamente la disponibilidad de cursos de formación relacionados con el área así como formación complementaria en términos de fomento de la Igualdad.

FUNCIONES:

·Valoración integral del residente/a y establecimiento del plan de cuidados
·Administración y registro de prescripciones farmacológicas modificación de los cambios de tratamiento.
·Cumplimentar la documentación clínico asistencial (Valoraciones, escalas y validación de planes)
· Seguimiento del proceso de adaptación de los nuevos residentes/as del centro.
·Realización de pedidos de farmacia.
. Coordinar el equipo de auxiliares

Envia el teu currículum vitae a

DomusVi

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horario: Jornadas de 12 horas
Jornada completa
Fecha de incorporación inmediata
Contratación estable

Para los candidatos que son de la península se paga un plus de alojamiento durante el primer año.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/Grado en Enfermería

Especialitat

No requerida

Salari

18,863€ + Plus festivo y domingos + Plus nocturnidad + Plus fidelización ligado a la evaluación del desempeño.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.