SYNLAB DIAGNÓSTICOS GLOBALES, S. A

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/11/2023

Empresa

SYNLAB DIAGNÓSTICOS GLOBALES, S. A

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Dentro del centro de extracciones, llevará a cabo la realización de extracciones de sangre y gestión de recogida de muestras analíticas, a sí mismo, garantizará el correcto desarrollo de la actividad procedente de mutuas, prescripción médica y fomentará y promoverá la venta directa de los productos sin prescripción en el centro.

Envia el teu currículum vitae a

SYNLAB DIAGNÓSTICOS GLOBALES, S. A

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Lunes a Viernes de 08h a 12h y sábados alternos de 08h a 13h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o Grado en Enfermería

Especialitat

---

Salari

según convenio sanidad privada

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.