Wellbeing Solutions

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/04/2020

Empresa

Wellbeing Solutions

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

Desde Wellbeing Solutions, seleccionamos para una residencia de referencia, ubicada en el Maresme, a dos enfermeros/as.

Las personas seleccionadas dependerán directamente de la dirección y será responsable del cuidado de los usuarios y de cumplir y garantizar todos los protocolos del centro.

Entre las funciones:

 • Valorar ingresos
 • Preparar, distribuir, administrar y hacer el seguimiento de la medicación y los tratamientos prescritos por el profesional médico.
 • Participar en la elaboración de la memoria anual de actividades del centro.
 • Revisión y evaluación periódica de los protocolos asistenciales propios del ámbito de la enfermería.
 • Registro de información en la aplicación.
 • Seguimiento de las pautas de cuidados, asistenciales.
 • Atender al usuario encamado por enfermedad, realizando cambios posturales, controlando el servicio de comida y suministrar directamente aquella alimentación que precisa instrumentalización
 • Realizar pedidos de farmacia, analítica.

Requisitos mínimos:

 • Diplomatura en enfermería
 • Carnet de conducir y vehículo propio.
 • Experiencia previa en residencias o sociosanitarios
 • Valorable conocimientos de COROTA y RESIPLUS

Envia el teu currículum vitae a

Wellbeing Solutions

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

8-20h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura en enfermería

Especialitat

---

Salari

23.000€ - 25.000€ Bruto/año

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.