– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

RL CONSULTORES SANITARIOS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/03/2024

Empresa

RL CONSULTORES SANITARIOS

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

ENFERMERO/A PARA CENTRO SANITARIO EN DONOSTI
Consultores Sanitarios abre proceso de selección para un perfil de enfermería para un centro socio sanitario en una localidad costera a 20 minutos de Donosti.
SE OFRECE:

-Incorporación Inmediata
-Se ofrece vivienda gratuita durante los tres primeros meses
Requisitos:
– En caso de ser extranjero imprescindible Titulación homologada

Envia el teu currículum vitae a

RL CONSULTORES SANITARIOS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos rotativos de Mañana y tarde

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Enfermeria

Especialitat

Enfermeria

Salari

36.240 euros brutos al año en 14 pagas, pluses de fines de semana y festivos aparte

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.