Marlex Human Capital

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/03/2020

Empresa

Marlex Human Capital

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

5

Desde Marlex Human Capital estamos colaborando con un importante Hospital  que necesita incorporar en su equipo a un/a enfermero/a en el área de quirófano.

¿Cuál será tu misión en el hospital?

En dependencia del/la responsable, te encargarás de:

  • Mantener el quirófano en orden para que se pueda disponer del mismo en cualquier momento.
  • Reponer y comprobar el carro de anestesia, el carro de intubación, la medicación, el material no fungible y fungible (comprobar y reponer las suturas, las sondas, las compresas, las gasas, los paños, los drenajes, etc.)
  • Controlar los tiempos quirúrgicos para saber en qué momento de la cirugía se está y así poder anticiparse a las necesidades del cirujano, tanto dentro como fuera del campo quirúrgico.

En el perfil seleccionado se le ofrece:

  •  Contratación de suplencias.
  • Jornadas completa.
  • Salario sobre convenio.
  • Incorporación inmediata.

Envia el teu currículum vitae a

Marlex Human Capital

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Licenciatura o grado en Enfermería y 2-3 años trabajando en este entorno.
  • Se valorará disponer de máster en Enfermería de Quirófano.

 

Especialitat

INSTRUMENTISTA / CIRCULANTE / QUIRÓFANO

Salari

Sobre Convenio

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.