GESEME S.L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/04/2020

Empresa

GESEME S.L.

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

GESEME, somos una empresa de ámbito nacional con más de 50 años de experiencia en Salud Laboral y con un amplio equipo de más de 200 colaboradores en el entorno de la áreas técnicas de la prevención, la medicina y especialidades médicas, el deporte y la biomecánica laboral. Nuestra misión es que las personas se sientan saludables y evitar que se lastimen en sus empresas y hogares.

Precisamos para una de nuestras empresas clientes en Tarragona un enfermero para realizar las siguientes funciones:

– Realización de revisiones médicas
– Realización de protocolos
– Realización de memorias
– Llamadas de seguimiento al cliente y trabajadores
– Introducción de reconocimientos médicos
– Campañas de vacunación
– Realización de certificados de formación y preparación de documentación de entrega al cliente

Requisitos mínimos:

– Carnet de conducir
– Vehículo propio

Envia el teu currículum vitae a

GESEME S.L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa: 08:00h a 16:00h

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Diplomado en enfermería

Especialitat

Se valorará, especialmente, que tenga la especialidad de Medicina del Trabajo y/o titulaciones relacionadas con la Prevención de Riesgos Laborales

Salari

No disponible

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.