Medycsa by Quirónprevención

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

29/04/2024

Empresa

Medycsa by Quirónprevención

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Desde MEDYCSA, empresa que depende del grupo Quirónsalud en el sector de los Servicios Médicos Asistenciales, precisamos la colaboración de un/a enfermero/a para trabajar con nosotros de forma asistencial en una importante empresa de Tortosa.

¿Qué ofrecemos?
-Contrato indefinido desde el principio.
-Horario: Martes, jueves y viernes, 2 horas cada día en horario de mañana flexible. ¡Nos adaptamos a tu disponibilidad!
-Ubicación: Tortosa, Tarragona.
-Posibilidad de trabajar en más proyectos del Grupo Quirónsalud.

¿Tienes Título Oficial/ Homologado de Enfermería y estás Colegiado/a?
¡No Dudes en Apuntarte! ¡Únete a nuestro equipo!

Envia el teu currículum vitae a

Medycsa by Quirónprevención

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Martes, jueves y viernes, 2 horas en horario flexible de mañana. ¡Nos adaptamos a tu disponibilidad!

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en enfermería

Especialitat

No necesaria

Salari

5000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.