FIV MARBELLA SL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/11/1999

Empresa

FIV MARBELLA SL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Dentro del área de Enfermería de Fiv Marbella, clínica de reproducción asistida, buscamos incorporar personal de enfermería para atención a domicilio, con vocación asistencial, en diferentes puntos de España.

Siendo sus principales tareas:
-La colaboración en procedimientos de atención a pacientes.
-La participación en evaluaciones terapéuticas y seguimientos correspondientes.
-Realización de analíticas, extracciones de sangre…

Envia el teu currículum vitae a

FIV MARBELLA SL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

-Flexibilidad horaria y disponibilidad para guardias de fin de semana y festivo.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Se requiere Grado o Licenciatura en Enfermería.

Se valorarán conocimientos en Reproducción Asistida, vocación asistencial y experiencia en atención domiciliaria.

Especialitat

-Serán indispensables conocimientos y manejo de diagnósticos de Enfermería.
-Alta regulada en el régimen de autónomos.

Salari

Negociable: tarifa por horas

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.