Diaverum Servicios Renales

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

04/06/2020

Empresa

Diaverum Servicios Renales

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

Diaverum Servicios Renales, multinacional en el sector de la diálisis, busca incorporar un enfermero para su clínica de Vinaroz (Castellón). Contrato a jornada completa, temporal hasta septiembre con posibilidad de conversión a indefinido. A todos los interesados enviar CV actualizado a [email protected]

Muchas gracias por su interés.

Envia el teu currículum vitae a

Diaverum Servicios Renales

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa, 7 turnos de diálisis de 5 horas y media, rotatorio de lunes a sábado.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Diplomado o Graduado en Enfermería

Especialitat

Muy valorable experiencia en diálisis

Salari

23.500,59.-€ brutos/año

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.