Wellbeing Solutions

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/04/2020

Empresa

Wellbeing Solutions

Lloc

Girona

Nº de vacants

1

Wellbeing Solutions, selecciona para importante SPA a un/a enfermero/a especialista para uno de sus clientes ubicados en la comarca de la Selva.

La persona seleccionada estará ubicada en el Servicio de Vigilancia de la salud, realizando las siguientes funciones:

  • Asistencia sanitaria
  • Apoyo al médico/a del trabajo: primer contacto con pacientes, participación en diagnósticos, preparación de instalaciones y material sanitario, informes y documentación, …
  • Impartir formación y charlas en materia de promoción de la salud
  • Realización de pruebas diagnósticas
  • Realización de memorias

Requisitos mínimos

  • Diplomatura en enfermería
  • Especialidad EIR en enfermería del trabajo
  • Experiencia en SPA/SPP
  • Carnet de conducir y vehículo propio
  • Residencia en la provincia de la vacante

Envia el teu currículum vitae a

Wellbeing Solutions

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Lunes a Viernes de 9-18h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura en enfermería

Especialitat

Especialidad EIR en enfermería del trabajo

Experiencia en SPA/SPP

Salari

28.000-30.000€/SBA

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.