– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

ÁREA ACTIVA C&M, S.L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

28/05/2020

Empresa

ÁREA ACTIVA C&M, S.L.

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

Estamos buscando a un/a enfermero/a titulado que a su vez haga funciones de monitor/a de tiempo libre por lo que será requisito indispensable que también disponga de esta titulación para el Campamento Pyrenne que organizamos por sexto año consecutivo en Isín (Huesca) para 40 niños/as y jóvenes con necesidades especiales del 19 al 30 de agosto de 2020 promovido por la Fundación Adislaf de Zaragoza.

Haremos un montón de actividades en las mismas instalaciones donde nos alojaremos y además excursiones especiales: vuelo en avioneta y viaje en el Tren el Sarrio de Panticosa.
El equipo que acompañará a los/as 40 usuarios/as estará formado por un total de 28 personas, entre ellas, una directora de tiempo libre, un/a enfermero/a, monitores/as de tiempo libre y personas voluntarias con formación diversa: magisterio, psicología, terapia ocupacional…
Las funciones de la persona seleccionada serán: la administración de medicamentos, controles de temperatura y otras medidas relacionadas con el Covid19, la atención de uno o dos participantes asignados y la dinamización y acompañamiento en las actividades programadas.
Si están interesados/as se deberán inscribir en el siguiente enlace para que tras estudiar su candidatura, nos pongamos en contacto para realizar una entrevista personal.

Envia el teu currículum vitae a

ÁREA ACTIVA C&M, S.L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

JORNADA COMPLETA DEL 19 AL 30 DE AGOSTO

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

ENFERMERÍA Y MONITOR DE TIEMPO LIBRE

Especialitat

---

Salari

CONVENIO

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.