Sanitas Hospitales

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

04/03/2020

Empresa

Sanitas Hospitales

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Seleccionamos un/a ENFERMERO/A para el Área Quirúrgica del Hospital CIMA de Barcelona

Funciones del puesto:

  • Preparar todo lo relacionado en el área de asignada para garantizar el buen funcionamiento del servicio de quirófano.
  • Colaborar activamente con el resto de profesionales de la unidad para cubrir las necesidades asistenciales del paciente.
  • Valorar situaciones, problemas y necesidades del servicio participando en la búsqueda de soluciones.

Requisitos mínimos

  • Experiencia mínima de 1 año en el puesto.
  • Experiencia en Área Quirúrgica como Circulante, Instrumentista, Sala de Reanimación, unidad de cirugía ambulatoria y preanestesia.

 

 

Envia el teu currículum vitae a

Sanitas Hospitales

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Lunes a Viernes y disponibilidad para trabajar un sábado y un domingo en régimen correturnos.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura en Enfermería / Grado en Enfermería.

Especialitat

---

Salari

25.128 €/ bruto anual

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.