PREVENACTIVA, S.L.U

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

15/04/2024

Empresa

PREVENACTIVA, S.L.U

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

En sp|activa estamos buscando…
Enfermero / Enfermera
Somos un servicio de prevención responsable, cercano y equilibrado. Buscamos personas que conecten con estos valores y quieran desarrollarse profesionalmente en el ámbito de la seguridad y salud laboral.
Imprescindible disponer de la titulación de grado o diplomatura en Enfermería.
También requerimos carné de conducir y vehículo propio.
¿Qué vas a hacer?
Te incorporarás al equipo de sp|activa de Amposta, contribuyendo en la mejora de la seguridad y salud en las organizaciones, la calidad de vida laboral de las personas y fomentando la cultura preventiva. Participarás en la realización de reconocimientos médicos iniciales y seguimientos periódicos de la salud de los trabajadores y trabajadoras de las empresas clientes y colaborarás con otros profesionales de la prevención para garantizar un entorno laboral seguro y saludable.
¿Por qué trabajar en sp|activa?
Además de contribuir proactivamente a la salud y seguridad de las personas en el trabajo, queremos que las personas que trabajen en sp|activa disfruten de un ambiente de trabajo óptimo y saludable. Por eso, al incorporarte a nuestra empresa accederás a:

• Un trabajo estable ya largo plazo, con contrato indefinido.
• Un horario atractivo.
• Facilidades para conciliar vida laboral y familiar.
• Formación y desarrollo profesional.
Te animas a formar parte de nuestro equipo?

Envia el teu currículum vitae a

PREVENACTIVA, S.L.U

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Por las mañanas y horario a convenir.

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Diplomatura en enfermería

Especialitat

---

Salari

A CONVENIR

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.