Hospital Clínic de Barcelona

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/05/2020

Empresa

Hospital Clínic de Barcelona

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

15

Incorpórate en el equipo de profesionales de UCI’s de un hospital terciario de alta complejidad,  líder en nuevas  líneas referentes en  España y  a nivel internacional

–  Puesto/s ofertado/s: ENFERMERO/A

–  Duración/tipo de contrato: Contrato de suplencias (3-6 meses, con continuidad)

–  Tipo de jornada y turnos: Jornada variable.

–  Salario: 2.400€ mensuales brutos (mas pluses)

Envia el teu currículum vitae a

Hospital Clínic de Barcelona

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos diurnos y nocturnos.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grado de Enfermería

Valorable Master enfermo crítico.

Especialitat

Enfermo Crítico

Salari

2400€/Mensuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.