SANITAS HOSPITALES SA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/03/2020

Empresa

SANITAS HOSPITALES SA

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

10

En Sanitas Hospitales seleccionamos enfermeras/os para nuestro hospital de CIMA DE BARCELONA .
Buscamos DUE’s con experiencia en UCI, Hospitalización y/o Urgencias.

  • Incorporación INMEDIATA.

Ofrecemos:

  • Contrato de larga duración
  • Alojamiento para personas fuera de Barcelona
  • Interesante retribución.

Envia el teu currículum vitae a

SANITAS HOSPITALES SA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Flexibilidad horaria: tenemos varias ofertas laborales adaptándonos al horario que más te pueda interesar: mañana, tarde, noche

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura  o Grado en Enfermería.

Especialitat

---

Salari

25128,66 € brutos / anuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.