Pacient particular dependència total

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/04/2024

Empresa

Pacient particular dependència total

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Es necessita persona qualificada per supervisar les atencions assistencials rebudes per un pacient amb dependència total, amb enfermetat de parkinson avançat, en el seu domicili propi, i actualment amb alimentació via sonda gàstrica. Es disposa de cuidador personal, amb certs coneixements bàsics, però es precisa supervisió de tot el personal de la llar (2 empleades) per fer seguiment assistèncial de cóm tractar al pacient, procediments de neteja i higiene, sessions de fisio convenients, etc..

Es tractaria de supervisar bé directrius i procedimients, i ajustar-les segons criteris d’un professional de l’assistència domiciliària.

Envia el teu currículum vitae a

Pacient particular dependència total

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

A convenir, podría ser matins o tardes, de dilluns a divendres o dies a convenir. També joranada complerta en funció de necessitast.

Flexibilitat total.

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Enfermeria,

Especialitat

Assistència a pacients amb parkinson, alzehimer o enfermetts similars, que deriven a limitació de les capacitats cognitives i de movilitat.

Salari

A convenir

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.