– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

VIVO DIAGNOSTICO S.L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

01/03/2024

Empresa

VIVO DIAGNOSTICO S.L.

Lloc

Lleida

Nº de vacants

2

Vivo Diagnostico, grupo de capital español del sector salud, especializado en diagnóstico por imagen y telemedicina, con implantación en el territorio nacional, se encuentra en búsqueda dos profesionales de enfermería para su Unidad Móvil, PET TAC, sita Lleida, Hospital Santa Maria de Lleida.

Reportando a la Gerencia de Unidades Móviles se responsabilizará de las labores propias de la posición, entendiendo que el objetivo es la realización de PET TAC. Se trata de un contrato temporal, de lunes a viernes para cubrir un horario completo de 7.30 a 16.00h, aunque no es necesario cubrir todo el horario, ya que se aceptan candidaturas que puedan trabajar varios días a la semana, hasta completar los horarios.

Funciones:

  • Administración de contraste para la realización de pruebas radiodiagnósticas.
  • Atención de posibles urgencias.
  • Entrega del consentimiento informado del contraste intravenoso, y suministro de información al paciente sobre las posibles contraindicaciones. supervisión de material de emergencia y de enfermería.
  • Control y preparación de medicación de emergencia y de enfermería

Envia el teu currículum vitae a

VIVO DIAGNOSTICO S.L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

De 7:30 a 16:00

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Estudios mínimos: Diplomado/graduado en Enfermería

Experiencia mínima: Al menos 1 año

Especialitat

Radiodiagnostico, PET-TAC

Salari

No disponible

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.