Randstad Consultores

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/06/2020

Empresa

Randstad Consultores

Lloc

Lleida

Nº de vacants

3

Buscamos incorporar para reconocido grupo hospitalario dentro del ámbito privado a tres enfermeras para planta de hospitalización. Ofrecemos contrato de 6 meses + indefinido a jornada completa.  No se requiere experiencia previa debido al plan de formación interno del grupo.

Envia el teu currículum vitae a

Randstad Consultores

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa de lunes a viernes con turnos rotativos cada dos

semanas de mañana (8:00h a 15:00h) y tardes (14:00h a 22:00h)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

DUE o Grado en enfermería

Especialitat

No se requiere especialidad

Salari

1700 brutos/mes en 14 pagas

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.