Fresenius Medical Care

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

24/05/2024

Empresa

Fresenius Medical Care

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

¿Quieres desarrollar tu carrera profesional en la Compañía Líder en el cuidado del Paciente Renal? ¿Buscas conciliar tu vida personal y laboral?

Desde Fresenius Medical Care buscamos profesionales de enfermería para próxima incorporación en su centro de diálisis ubicado en Reus.

¿Qué ofrecemos?
– Estabilidad laboral
– Jornada completa
– Programa formativo especializado avalado por la SEDEN
– Formación y actualización continua de conocimientos y nuevas técnicas
– Desarrollo de un plan de carrera profesional individualizado dentro de la compañía
– Posibilidad de investigación y participación científica
– Oportunidades de movilidad
– Última tecnología y dispositivos médicos

¿Qué estamos buscando?
– Diplomatura/Grado en Enfermería (titulación homologada en su caso)
– Profesionales comprometidos con el paciente
– Actitud proactiva
– Trabajo en equipo

Envia el teu currículum vitae a

Fresenius Medical Care

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

DUE/ Grado en Enfermería

Especialitat

---

Salari

32.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.