Talentea

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

31/05/2024

Empresa

Talentea

Lloc

Lleida

Nº de vacants

2

Para una residencia pública de Juneda (Lleida)  estamos seleccionando dos enfermeros o enfermeras uno/a para el turno de la mañana y otro/a para el turno de tarde

Las tareas a realizar son:

Control de la medicación
Administración de la medicación
Curas a los pacientes
Realizar formación sanitaria
Formar los auxiliares de geriatría
Participación en el proceso de atención de enfermería (PAI)
Trabajo multidisciplinario con otros profesionales de la salud (fisioterapeutas)

Requisitos:

Grado universitario de enfermería

¡IMPORTANTE!! Todas las candidaturas que no dispongan del grado universitario de enfermería quedarán automáticamente descartadas, por esta oferta es INDISPENSABLE, el grado universitario de enfermería.

Se ofrece:

Contrato de seis meses + seis meses + indefinido
Turno intensivo mañana o tarde
Salario bruto anual de 32.600 € + pluses festivos

Envia el teu currículum vitae a

Talentea

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turno intensivo mañana o tarde

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado universitario de enfermería

Especialitat

---

Salari

32.600

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.