FUNDACIÓ HOSPITAL DE L'ESPERIT SANT

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

24/11/2021

Empresa

FUNDACIÓ HOSPITAL DE L'ESPERIT SANT

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant es un hospital comarcal integrado en el Sistema sanitario integral de utilización pública de Catalunya  (SISCAT) y ubicado en Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Precisamos incorporar a nuestra plantilla enfermeros/as. 

Se ofrece:

  • Contrato de duración de 1 año renovable con posibilidad de plaza indefinida.
  • Salario:

Mensual 2.145,91

Anual 30.042,80

  • Pluses:

Nocturnidad anual: 5.141,68

Extras: Sábados, domingos,  festivos y festivo especial.

Envia el teu currículum vitae a

julopez@fhes.cat

FUNDACIÓ HOSPITAL DE L'ESPERIT SANT

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • En horario diurno de 7 a 14:15 horas o 14 a 21:15 horas (1620 horas anuales)
  • En horario nocturno de 21 a 7:10 horas (1562 horas anuales). Cadencia de semana larga/corta

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau Infermeria

Especialitat

Se necessita profesionales para los Servicios de:

  • Urgencias
  • Bloque Quirúrgico
  • Hospitalización

Salari

30.042,80 ANUAL SENSE PLUSOS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.