MAYOREX S.L

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

21/04/2022

Empresa

MAYOREX S.L

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

 • Requisitos mínimos

  Diplomatura o Grado en enfermería
  Persona de trato afable, con habilidades sociales y capacidad de adaptación.
  Alto sentido de la responsabilidad. Empatia con las personas mayores.
  Facilidad para trabajar en equipo.
  Se valorara experiencia en el sector de Geriatría.
  Estar Colegiada/o.

 • Importante Grupo del sector Residencias de Tercera Edad, con amplia presencia nacional, selecciona Enfermera/o para su centro en Tarragona.

  Se buscan personas con titulación oficial acorde al puesto de trabajo, con fuerte vocación profesional y positivo trato con las personas mayores.
  Colaborará con un equipo multidisciplinar.
  Se integrará en un amplio equipo humano, con un buen clima laboral

Envia el teu currículum vitae a

MAYOREX S.L

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

HORARIO DE: 7:30H A 19:30H

EN SEMANA LARGA (LUNES, MIERCOLES, SABADO Y DOMINGO) Y SEMANA CORTA (MARTES, JUEVES Y VIERNES)

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura o Grado en enfermería

Especialitat

SE VALORA EXPERIENCIA EN EL SECTOR DE LA GERIATRIA

Salari

1500-1700€/BRUTOS MES

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.