EMERGENCY STAFF S.L

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/04/2020

Empresa

EMERGENCY STAFF S.L

Lloc

Altres

Nº de vacants

20

Tareas a realizar:
Asistencia extrahospitalaria: Primera valoración de pacientes (intoxicados por drogas, cortes, heridas, golpes de calor, precipitados, etc..)

Idiomas: Inglés a nivel asistencial

Disponibilidad para trasladarse a  Ibiza 

Fecha prevista de contratación: a partir del 15 de Junio del 2020
Periodo de contratación: 
Periodo de verano (hasta octubre) Posibilidad de continuar en la empresa durante los meses de invierno.  

Las personas interesadas deberán adjuntar su CV aquí: https://www.emergencystaff.es/trabaja-con-nosotros/  

Se realizará una primera entrevista telefónica. Las candidatas/os pre-seleccionados deberán pasar entrevista presencial 12 de Junio en Ibiza.

Envia el teu currículum vitae a

EMERGENCY STAFF S.L

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

JORNADA COMPLETA CON TURNOS ROTATORIOS DE LUNES A DOMINGO

 

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grado Diplomada/o en Enfermería y formación en Intoxicaciones por drogas en contextos de ocio.

Especialitat

ATENCIÓN EXTRAHOSPITALARIA

Salari

1.800-2.200€/BRUTOS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.