– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Hermanos de San Juan de Dios

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/12/2019

Empresa

Hermanos de San Juan de Dios

Lloc

Altres

Nº de vacants

---

Condiciones ofertadas:

  • Contrato de trabajo a Jornada Completa (1642 horas anuales) en turnos de mañana (8:00 a 15:00) y/o de tarde (15:00 a 22:00) y/o noche (22:00 a 08:00).
  • Retribución bruta mensual a Jornada Completa de 2.210,56 €/mes, más plus festivos (40,12€), dos pagas extras e indemnización por contrato temporal de 143,12 euros mensuales.
  • Duración del contrato: incorporación inmediata hasta el 26 de Enero de 2020.
  • Finalizado el contrato el Hospital abona el gasto de desplazamiento para la incorporación, y ofrece la posibilidad de alojarse en la Residencia del Hospital (habitación con baño individual, agua, luz, gas y wifi incluido). Al ser un contrato de corta duración, el alojamiento será gratuito.

Los interesados pueden remitir el CV a la siguiente dirección:

Envia el teu currículum vitae a

Hermanos de San Juan de Dios

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

Retribución bruta mensual a Jornada Completa de 2.210,56 €/mes, más plus festivos (40,12€), dos pagas extras e indemnización por contrato temporal de 143,12 euros mensuales.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.