MUTUA ACCIDENTS DE TREBALL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

18/05/2020

Empresa

MUTUA ACCIDENTS DE TREBALL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Funciones:

– Ayudar al médico/a durante las visitas y en la asistencia a urgencias.
– Realizar curas y extracciones de sangre.
– Llevar a cabo aquellos procesos administrativos que requiere el puesto de trabajo.
– Realizar placas.
– Mantener del equipo de RX.
– Controlar y mantener el dispensario del centro y los kits de urgencia.
– Realizar los pedidos de farmacia y material sanitario.

Envia el teu currículum vitae a

MUTUA ACCIDENTS DE TREBALL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Jornada de mañana.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Grado – Grado en Enfermería

  • Experiencia mínima de 3 años como DUE en servicios de urgencias de hospital, atención primaria o en el sector MATEPSS.
    – Titulo de Operador de RX (recomendable)

Especialitat

---

Salari

SEGONS CONVENI

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.