GESEME

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/03/2020

Empresa

GESEME

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

GESEME, som una empresa d’àmbit nacional amb més de 50 anys d’experiència en Salut Laboral i amb un ampli equip de més de 200 col·laboradors a l’entorn de l’àrees tècniques de la prevenció, la medicina i especialitats mèdiques, l’esport i la biomecànica laboral. La nostra missió és que les persones se sentin saludables i evitar que es danyin en les seves empreses i llars.

Geseme requereix incorporar un/a Infermer/a per realitzar les següents funcions:

  • Circuit de RRMM laborals i funcions assistencials i d’urgències.
  • Jornada de 40 hores setmanals, distribuïda la jornada de Dilluns a Divendres de 14 a 22 hores.
  • Retribució fixa a negociar segons experiència i coneixements del candidat, sempre millorant el conveni col·lectiu.

Envia el teu currículum vitae a

GESEME

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Dilluns a Divendres de 14 a 22 hores.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau/Diplomatura en Infermeria

Valorable: post-grau en infermeria d’empresa i/o titulacions relacionades amb la Prevenció de Riscos Laborals.

Especialitat

---

Salari

A partir de 25.000 (a negociar)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.