RESIDÈNCIA SANTA TERESA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/04/2022

Empresa

RESIDÈNCIA SANTA TERESA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Vine a treballar amb nosaltres!!! Estem en ple centre de Valls i oferim un ambient cordial i acollidor on el nostre principal objectiu es el benestar dels nostres residents.

Podràs realitzar les tasques pròpies del departament d’ infermeria en aquest àmbit com son, medicació, cures, control de constants, vistes mèdiques, atenció a les families…

Envia el teu currículum vitae a

RESIDÈNCIA SANTA TERESA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Majoritàriament son jornades de 12h (diürnes) amb 1 cap de setmana complert al mes

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomat o graduat en Infermeria

Especialitat

No es requereix

Salari

Entre 25.000 i 30.000 euros bruts/any

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.