– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Vallparadís FPC

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/04/2022

Empresa

Fundació Vallparadís FPC

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

En dependència de la Direcció del centre, la persona seleccionada tindrà com a missió responsabilitzar-se del funcionament assistencial, atenent a les consignes de la Direcció .

Oferim:

 • Incorporació a l’Àmbit de Servei Sociosanitari del Grup MútuaTerrassa
 • Jornada Completa, en horari de dilluns a divendres
 • Contracte indefinit
 • Salari: 32.000 € bruts anuals
 • Lloc de treball: Residència per a Gent Gran ubicada a Cambrils (Tarragona)

Envia el teu currículum vitae a

mmartin@mutuaterrassa.cat

Fundació Vallparadís FPC

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa de dilluns a divendres

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Requerim:

 • Diplomatura o Grau en Infermeria
 • Experiència mínima de 3 anys en lloc similar
 • Ofimàtica nivell usuari

Valorem:

 • Màster o postgrau d’especialització
 • Coneixements en ACP
 • Experiència en el sector de l’Atenció a Gent Gran

Especialitat

---

Salari

32.000 € bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.