Consorci Hospitalari de Vic

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/11/2019

Empresa

Consorci Hospitalari de Vic

Lloc

Girona

Nº de vacants

---

El Consorci Hospitalari de Vic precisa incorporar INFERMERES per a la cobertura de suplències de llarga / mitjana durada amb possibilitat d’accedir a places estables.
Les funcions a desenvolupar son les pròpies de l’àrea assistencial dins l’àmbit hospitalari amb ubicació a Urgències, UCI, Hospitalització, Quiròfan, Salut Mental, Pediatria, Sociosanitari…..
Imprescindible disposar de la titulació Grau / Diplomat en Infermeria
S’ofereix contractació temporal a jornada parcial amb possibilitat de continuïtat. Condicions retributives segons conveni SISCAT i a proporció amb la jornada contractada.
Les persones interessades poden adreçar el seu currículum a [email protected] o bé inscriure’s a través del web: http://www.chv.cat/consorci/treballa-amb-nosaltres/enviar-curriculum/

Envia el teu currículum vitae a

Consorci Hospitalari de Vic

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Grau / Diplomat en Infermeria

Especialitat

---

Salari

---

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.