CLINICA BOFILL SL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

21/11/2019

Empresa

CLINICA BOFILL SL

Lloc

Girona

Nº de vacants

2

CENTRO DE TRABAJO:

  • CLINICA BOFILL

ÁMBITO EN EL QUE SE DESARROLLA LA ACTIVIDAD:

  • Centro privado no concertado

ÁMBITO COMPETENCIAL:

  • Generalista
  • Obstétrica y Ginecológica
  • Familiar y Comunitaria
  • Pediátrica
  • Del Trabajo
  • Médico-Quirúrgica

TIPO CONTRATO:

  • INICIALMENTE 6 MESES CON OPCION A PLAZA FIJA

La persona interesada puede enviar su currículo al siguiente correo electrónico o ponerse en contacto con nosotros al 972 204 350 Ext. 517 y preguntar por Asunción.

Envia el teu currículum vitae a

CLINICA BOFILL SL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

HORARIO LABORAL:

  • DOS PLAZAS A JORNADA COMPLETA DE LUNES A DOMINGO POR TURNOS (SEGÚN CONVENIO)

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

TITULO UNIVERSITARIO DUI

Especialitat

---

Salari

Mensual: 1800€-2200€ APROX SEGÚN CONVENIO Anual: 24000€ APROX SEGÚN CONVENIO

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.