Centre Sociosanitari i Residencial de Ponent a Tarragona

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/02/2020

Empresa

Centre Sociosanitari i Residencial de Ponent a Tarragona

Lloc

---

Nº de vacants

---

GRADUAT /DA UNIVERSITARI EN INFERMERIA
Per treballar a :
Centre Sociosanitari i Residencial de Ponent a Tarragona
(Ref: DUI/PONENT 01/20)

Estem buscant a un/a professional d’infermeria que estigui orientat/da a la Gent Gran i que vulgui un lloc de treball estable.

 Característiques del lloc de treball

  • Contracte a d’ 1 any per posteriorment transformar-se indefinit
  • Jornada de 1650 hores/anuals

 Interessat enviar c.v. a : [email protected] . Per més informació podeu trucar al telèfon 977 248 489

 

Envia el teu currículum vitae a

Centre Sociosanitari i Residencial de Ponent a Tarragona

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

  • Horari a torns

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

1.779,50 € bruts/mes x 14 pagues , plusos a banda .

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.