Centre Geriàtric Lleida

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/11/2019

Empresa

Centre Geriàtric Lleida

Lloc

Lleida

Nº de vacants

---

Centre Geriàtric Lleida és un centre residencial situat a la localitat de Lleida. En spots coneixer a www.centregeriatriclleida.com

Contacte:

TELEF: 973 233 744  –  973 234 001 –  659 430 493

Envia el teu currículum vitae a

info@centregeriatriclleida.com

Centre Geriàtric Lleida

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari a pactar amb l’empresa.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

---

Especialitat

Tasques pròpies d’Infermeria. Equip sanitari format per 2 infermeres, 3 auxiliars d’infermeria, metge.

Salari

20.400 EUROS ANUALS NETS + FESTIUS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.