Embriogyn

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/05/2020

Empresa

Embriogyn

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Busquem infermera amb alguns anys d’experiència en qualsevol sector (facilitat per extraccions de sang, ideal coneixements de quiròfan de cirugia menor ambulatòria,  bon tracte i empatia amb el pacient, ganes de treballar amb equip) . Proporcionem formació especialitzada. Data d’incorporació Juny 2020 i finalizació aproximada  febrer 2021 a part de la possiblitat de continuar vinculat a l’empresa a posteriori.

Envia el teu currículum vitae a

Embriogyn

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

A concretar amb el Centre entre matins i tardes. (matins de 8:00h a 14:00h) i les tades de (16:00h a 20:00h). Guardies de cap de setmana (nomès matins)

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Infermeria

Especialitat

---

Salari

Segons conveni

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.