MD ANDERSON CANCER CENTER MADRID

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/06/2024

Empresa

MD ANDERSON CANCER CENTER MADRID

Lloc

Altres

Nº de vacants

6

Buscamos Graduados/as en Enfermería para nuestro centro de Madrid.

Te presentamos nuestro grupo. Para nosotros es importante facilitarte el primer acercamiento a nuestra empresa, cultura y valores: ¿Por qué elegir MD Anderson Madrid? | MD Anderson Cancer Center Madrid

Valoraremos tu pasión, espíritu de mejora y sentido de la responsabilidad.

Te ofrecemos contrato indefinido y un entorno propicio para tu desarrollo personal y profesional.

  • En estos momentos, nuestra oferta contiene un paquete de ayudas a la incorporación (costes de traslado y alojamiento inicial).
  • Si estás interesado/a en recibir más información ponte en contacto con nosotros:
    • Departamento de selección y formación de MD ANDERSON Cancer Center.
    • Envíanos tu CV a través de la siguiente dirección de correo: [email protected]
    • Si necesitas más información puedes contactar vía mail telefónicamente al 922626911.

Envia el teu currículum vitae a

MD ANDERSON CANCER CENTER MADRID

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos rotativos de 12:00h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en Enfermeria

Especialitat

General

Salari

Entre 28.000 y 30.000 brutos anuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.