Grupo Hospiten

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

02/07/2020

Empresa

Grupo Hospiten

Lloc

Altres

Nº de vacants

10

  • Requerimos que hayas finalizado tu formación en la Diplomatura o Grado de Enfermería.
  • Valoraremos tu pasión, espíritu de mejora y sentido de la responsabilidad.
  • Te ofrecemos estabilidad laboral – contrato indefinido desde el primer momento- y un entorno propicio para tu desarrollo personal y profesional.
  • En estos momentos, nuestra oferta contiene un paquete de ayudas a la incorporación (costes de traslado y alojamiento inicial)
  • Envíanos tu cv a través del siguiente link https://bit.ly/2u1xyDn
  • Si necesitas más información puedes contactar vía mail –[email protected] o telefónicamente -922626911-

Envia el teu currículum vitae a

Grupo Hospiten

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos mañana, tarde y noche.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Graduado/diplomado en enfermería

Especialitat

---

Salari

20.000- 22.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.