– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Pius Hospital de Valls

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

27/02/2024

Empresa

Pius Hospital de Valls

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

S’ofereix:

  • 2 llocs de treball temporal (1 any de contracte) amb possibilitat de continuïtat (pendent de convocatòria).
  • Jornada parcial (50% de la jornada màxima ordinària) i amb possibilitat d’ampliació d’hores segons interès de la persona seleccionada.
  • Condicions establertes en el III Conveni del SISCAT.
  • Formació a càrrec de l’empresa.
  • Grup professional 2.
  • Hores planificades: 100%
  • Incorporació: Immediata

Envia el teu currículum vitae a

Pius Hospital de Valls

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

–  Diplomatura/Grau en Infermeria.

–  Formació especifica en Anestèsia i Quiròfan.

Especialitat

---

Salari

18.000€ aprox. brut anual

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.