Oferta formativa de postgrau en Pràctica Quirúrgica – URV

Introducció

Des de la Fundació Universitat Rovira i Virgili s’ofereix la oferta formativa del següent postgrau de l’àmbit de la infermeria:

Diploma d’especialització en Pràctica Quirúrgica. Infermeria de Quiròfan

Aquest postgrau està dissenyat per formar professionals de la infermeria competents específicament en l’àrea quirúrgica, en les relacions pacient família i amb el maneig de processos quirúrgics i instrumentació.

DIRIGIT A: Diplomats/des i graduats/des d’Infermeria

DATES: del 16/10/2024 al 15/10/2025

HORARI: Dimecres de 9 a 14h

DURADA: 30 ECTS (435 h)

IMPARTICIÓ: híbrida

UBICACIÓ: Facultat d’Infermeria. Av. Catalunya, 35 – Tarragona


Cal destacar:

  • Classes magistrals interactives
  • Tallers pràctics i pràctiques de simulació en aula de demostració
  • Asèpsia, rentat quirúrgics, vestit quirúrgic, vestit de la taula instrumental
  • Preparació instrumental general i específic de cada especialitat
  • Reconeixement e indicacions de drenatges quirúrgics
  • Reconeixement e indicacions sutures quirúrgiques
  • Taller d’esterilització
  • Treballs d’estudi de casos i pràctiques reflexives. Es presentarà a aula les situacions per la seva discussió i anàlisis guiat per el professor


INSCRIPCIONS

INFORMACIÓ EN PDF

 

 

 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.