Jornada d’Infermeres de l’Àmbit Hospitalari CODITA 2024

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona organitza la Jornada d’Infermeres de l’Àmbit Hospitalari sota el lema: “Una veu per a liderar, esencial per al futur”, éssent aquest any la seva primera edició.

Per aquest motiu et convidem a participar de manera activa assistint i presentant treballs.

BASES GENERALS I NORMATIVA DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS:

Bases_Normes_Jornada_Hospitalària

PREPROGRAMA:

PRE PROGRAMA JORNADES INFERMERES D’HOSPTITALITZACIÓ

DADES IMPORTANTS:

Dia: 3 d’octubre de 2024

Lloc: Seminari Tarragona

C/ de Sant Pau, 4 43003 Tarragona

Horari: de 8.30h a 15.00

Per a més informació accediu al següent enllaç:

WEB JORNADA

Per a inscripcions i presentació de treballs en breu obrirem els formularis corresponents.

T’esperem!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.