FotoEnfermería 2024: torna el certamen que recopila la història de la infermeria en imatges amb 4.000 euros en premis

El Consejo General de Enfermería, amb la col·laboració d’Angelini Pharma, reprèn l’aclamat concurs FotoEnfermería, que una vegada més, busca donar una visió real de la professió a través dels ulls dels mateixos infermers.

Aquest certamen atorga, un any més, l’oportunitat de participar a totes les infermeres d’Espanya -inclosos estudiants i jubilats-, presentant els seus treballs per correu electrònic o bé publicant directament a la xarxa social Instagram, dues vies de participació diferents i dues categories diferents per optar a algun dels premis que assoleixen els 4.000 euros en conjunt.

La setena edició ofereix un any complet de participació. Durant 12 mesos les infermeres podran optar a ser la millor fotògrafa sanitària d’Espanya. El certamen conclourà el 15 de juny de 2025 on tindrà lloc un especial lliurament de premis que proclamarà els guanyadors d’aquest certamen.

El certamen recopila la història de la infermeria en imatges i cada any proclama cinc nous guanyadors. Aquesta nova edició de l’aclamat certamen fotogràfic, que compta amb la col·laboració d’Angelini Pharma, continua un any més donant l’oportunitat a totes les infermeres col·legiades a Espanya, així com estudiants d’Infermeria i jubilades, que puguin tornar a enviar les seves imatges i així participar en el major concurs de fotografia sanitària del país.

El concurs començarà el 15 de juny de 2024 i s’estendrà fins al 15 de juny de 2025, per la qual cosa tots els participants comptaran amb un any complet per a exposar les seues creacions a través de les càmeres.

Com en edicions anteriors, els infermers que compleixin amb els requisits establerts a les bases i vulguin participar amb les seves fotografies tindran l’oportunitat de fer-ho en dues categories: Instagram o General. Així, podran optar als premis de 1.000, 500 i 250 euros que s’ atorgaran a les millors fotos de cadascuna de les categories.

A més, repetint la novetat de la passada edició, dins de la categoria General, les infermeres podran enviar les seves fotografies en la secció “Brain HealthCare”, a la qual optaran a un premi especial de 500 euros. Aquesta categoria serà un espai per mostrar la necessitat de prestar especial atenció a les malalties del sistema nerviós i on, a través de la imatge infermera, es posi de manifest la importància de comptar amb les seves cures en l’ abordatge d’ aquests pacients.

CATEGORIES

En la categoria Instagram es classificaran mensualment per a la final les dues fotos que més “m’agrada” rebin i es participarà enviant la foto amb les dades requerides en les bases a [email protected] i pujant la foto triada esmentant @FotoEnfermeria i el hashtag d’aquesta edició: #FotoEnfermeria2024.

Per a la categoria General serà el jurat, compost per infermers i fotògrafs professionals, el que triarà les dues millors fotos que passaran mensualment a competir pels premis finals.

A la secció “Brain HealthCare” cada mes, el jurat juntament amb un professional de la Societat Espanyola d’Infermeria Neurològica (Sedene), seleccionarà les fotografies relacionades amb l’àmbit de la Infermeria Neurològica que arribin a través de la categoria General. Les seleccionades passaran directament a la final on lluitaran pel premi.

PARTICIPACIÓ A CATEGORIA GENERAL: s’ enviaran també les imatges a l’ e-mail [email protected] amb les dades que s’ exigeixen a les bases.

Com cada any, en el certamen podran concórrer totes les infermeres col·legiades a Espanya, estudiants d’Infermeria i infermeres jubilades.

Cada mes les quatre fotografies triades, dues de la categoria General i dues de la categoria Instagram, seran publicades a la revista Infermeria Facultativa i en altres mitjans corporatius del CGE com pàgina web, xarxes socials o Canal Infermer. També les fotografies seleccionades de la secció “Brain HealthCare”. Les imatges esmentades passaran a la final, en la qual es repartiran premis per valor de 4.000 euros en conjunt.

“FotoEnfermeria continua un any més donant l’oportunitat a totes les infermeres de demostrar el dia a dia de la professió en qualsevol àmbit de la salut i de la vida de les persones. Aquest certamen a més permet ensenyar a la població i a les administracions la importància d’apostar per aquesta professió. És moment que es compti amb nosaltres en el sistema. Per això, aquestes imatges seran el reflex d’un treball vocacional, dedicat a la cura, però no sempre reconegut pel sistema.

De forma addicional, en aquesta edició la Infermeria Neurològica tindrà un pes important.  Un any més, FotoEnfermeria demostra que les més de 345.000 infermeres i infermers d’Espanya compten amb un art i una sensibilitat especial més enllà fins i tot de les cures i la ciència”, afirma Florentino Pérez Raya, president del CGE.

“Per a tot l’equip d’Angelini Pharma Espanya és un honor i un deure contribuir a visibilitzar la tasca que el col·lectiu d’infermeria fa dia a dia” afirma Olga Insua, directora general d’Angelini Pharma España, i continua “per a nosaltres, la col·laboració i la integració entre les diferents parts del sistema de salut són vitals per brindar una atenció holística als pacients,  i les infermeres i infermers són una peça clau en aquest ecosistema, ja que pel seu rol poden estar més a prop dels pacients i els seus familiars, aconseguint una atenció assistencial inestimable en moments de gran necessitat”.

Ja està obert el concurs de fotografia sanitària que pretén superar rècords de participació i augmentar, si cal, la qualitat dels treballs guanyadors d’anys anteriors.

 BASES CONCURS

Sobre el Consejo General de Enfermería

El Consejo General de Enfermería de Españaa representa les més de 345.000 infermeres i infermers que treballen al nostre país i dins dels seus objectius es troba la regulació de la professió, així com el foment de la formació continuada, la recerca i el desenvolupament de documents científics que aportin coneixements i evidència en les millors pràctiques assistencials i de cures. Les infermeres són líders indiscutibles en la preparació, administració de fàrmacs i en les cures al pacient en tot allò relacionat amb l’administració de medicaments com són els biosimilars.

Sobre Angelini Pharma

Angelini Pharma és una empresa farmacèutica internacional que forma part del grup privat italià Angelini Industries. La companyia investiga, desenvolupa i comercialitza solucions sanitàries centrades, principalment en aspectes de Brain Health i en l’atenció sanitària del consumidor amb productes d’autocura de gran èxit a tot el món. És també actor principal en dolor i infeccioses.

Fundada a Itàlia a principis del segle XX, Angelini Pharma opera directament a 20 països i ocupa més de 3.000 persones. Els seus productes es comercialitzen a més de 70 països, també a través d’aliances estratègiques amb destacats grups farmacèutics internacionals.

Per a més informació, visiteu www.angelinipharma.es.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.