POSICIONAMENT CURES DERMOESTÈTIQUES

Des de fa varis mesos, la professió infermera i la societat assistim a una campanya promoguda des d’alguns sectors i estaments interessats, que pretenen negar les competències infermeres, quan les mateixes es desenvolupen en el concret àmbit de les cures dermoestètiques i del benestar, campanya que pretén confondre a la societat i a les autoritats públiques, en un àmbit tan sensible com el de la salut.

Arran de la problemàtica descrita, les infermeres que desenvolupen les seves funcions en l’àmbit de les cures dermoestètiques, estant veient qüestionat el seu dret legítim a l’exercici de la seva professió en aquest àmbit competencial.

La professió infermera porta a terme competències que venen avalades per un reconeixement històric i a la vegada acompanyades del corresponent marc normatiu (aplicació d’inyectables, cirurgia menor, aplicació de tractaments a pacients, etc…) que en cap cas poden ser negades i excloses de l’àmbit dermoestètic.

Així doncs, el col.legi fa seu el posicionament en defensa de les competències infermeres en aquest àmbit, emès amb màxim consens pel CGE, i que podeu consultar en el següent link:

Posicionamiento Cuidados Dermoestéticos 2024

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.