La Fundación Sandra Ibarra premia a la infermera Yolanda Sabaté i Aguilà dins la IV Edició Distincions ‘Dama de la Lámpara’

La Fundación Sandra Ibarra i la Universidad Autónoma de Madrid premien la humanització i l’excel·lència en Infermeria Oncològica.

El passat dia 30 de maig de 2024 es va dur a terme la IV edició de les Distincions ‘Dama de la Lámpara’ Florence Nightingale, distincions organitzades per la Fundación Sandra Ibarra i la Universidad Autónoma de Madrid.

Aquesta edició va consolidar aquests premis a la Infermeria Oncològica que van néixer el 2019 en l’àmbit de la comunitat de Madrid per donar el salt a tots els hospitals públics nacionals en la segona convocatòria.

Dins la categoria “Hospital de adultos” una de les guardonades va ser Yolanda Sabaté i Aguilà, de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i infermera col·legiada a CODITA, qui va rebre la Distinció d’Infermera Entrenadora.

Des de CODITA, volem felicitar a la infermera guardonada.

Enllaç de l’article sencer de la Fundació Sandra Ibarra:

La Fundación Sandra Ibarra y la Universidad Autónoma de Madrid premian la humanización y la excelencia en Enfermería Oncológica

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.