Webinar ISFOS: Novedades en la prevención de las enfermedades respiratorias

Amb l’objectiu de que els professionals d’infermeria actualitzin els seus coneixements sobre les noves estratègies existents per la inmunització de la població davant les infeccions respiratòries, ISFOS organitza el webinar “Novedades en la prevención de las enfermedades respiratorias”. Una trobada gratuita promoguda per el Consejo General de Enfermería, en col·laboració amb Pfizer, que tindrà lloc el proper dimecres 29 de maig de 16:00 a 18:00 CEST.

Obertura:

D.ª Pilar Fernández Fernández. Directora del Instituto Superior de Formación Sanitaria (ISFOS).

Intervenen:

D.ª Isabel Jimeno Sanz. Metge de família. Directora del Centro de Salud Isla de Oza. Responsable del Grupo de Vacunas de la Sociedad Española de Médicos Generales y Familia (SEMG). Comunidad de Madrid.

D.ª Laura Almudéver Campo. Presidenta del Colegio Oficial de Enfermería de Valencia. Enfermera de Atención Primaria del Centro de Salud Malvarrosa. Conselleria de Sanitat – Generalitat Valenciana.

Dª. Begoña Reyero Ortega. Infermera en el Servicio de Medicina Preventiva en el Hospital Universitario Ntra. Sra. de Candelaria (HUNSC). Presidenta de la Asociación Canaria de Enfermeros en Vacunología (ACEVAC).

Modera:

D. David Ruipérez Serrano. Director de Comunicación del Consejo General de Enfermería.

Un cop concloses les ponències, els participants podran traslladar les seves preguntes als experts. A més a més, els assistents rebran un diploma expedit per ISFOS.

No et quedis sense la teva plaça i inscriu-te ja al webinar “Novedades en la prevención de las enfermedades respiratorias”.

INSCRIPCIONS

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.