Nova convocatòria d’ajuts PERIS per finançar i intensificar la recerca i innovació infermeres

Les sol·licituds es poden presentar fins al 24 de maig i l’import màxim global de les subvencions és d’1.800.000 euros, a càrrec dels pressupostos de 2024, 2025, 2026 i 2027.

El DOGC del 24 d’abril ha fet pública la convocatòria de l’any 2024 per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al finançament de contractes d’intensificació d’infermeres i infermers en el marc del Pla estratègic de recerca i innovació en salut 2022-2027 (ref. BDNS 755661) (PERIS).

La dotació global de la subvenció és d’1.800.000 euros –amb càrrec als pressupostos de la Generalitat de Catalunya dels exercicis 2024, 2025, 2026 i 2027– i cada entitat pot presentar un màxim de quatre sol·licituds, una per candidat, acompanyades de la corresponent memòria cientificotècnica i el cronograma amb la relació i terminis d’execució de les activitats a desenvolupar pel professional.

Les persones candidates han de disposar del títol oficial en Infermeria; tenir una vinculació funcionarial, estatutària o contractual, com a infermer o infermera, amb l’entitat sol·licitant o amb el centre sanitari del seu àmbit de referència; i destinar més del 50% de la jornada laboral clinicoassistencial a l’atenció directa. No són elegibles com a candidates les persones que hagin gaudit d’un ajut d’intensificació en el marc del PERIS 2016-2020. Tampoc ho són les persones que estiguin gaudint o hagin gaudit d’un ajut d’intensificació de l’Acció Estratègica en Salut de l’Institut de Salut Carlos III.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 24 de maig de 2024.

Les sol·licituds es formalitzen i presenten per via telemàtica, a través de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, mitjançant els formularis normalitzats que es faciliten a la pàgina web Tràmits gencat (web.gencat.cat/ca/tramits)

Es poden consultar les bases al DOG.

BASES DOGC

PDF RESSOLUCIÓ

ENLLAÇ CONSELL

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.