2a. Edició Curs ISFOS online gratuït – Afrontamiento y prevención de agresiones a enfermeras/os

El curs, organitzat per ISFOS i promogut pel Consejo General de Enfermería en col·laboració amb la Policia Nacional, s’oferirà de forma totalment gratuïta a totes les infermeres col·legiades a  Espanya, amb l’objectiu de formar-les en tècniques i eines de prevenció i gestió eficaç de situacions de violència en el seu lloc de treball.

Amb aquest curs online de 20 hores de durada els professionals d’infermeria tindran l’oportunitat de conèixer la situació actual de les agressions contra infermers/es a Espanya, analitzar les causes sociològiques de la violència en l’àmbit sanitari, aprofundir sobre la importància de la denúncia com a forma de prevenir la violència o descobrir noves tècniques en l’àmbit de la comunicació verbal i no verbal orientades a prevenir situacions conflictives.

DURACIÓ: 20 hores

PREU: gratuït

MODALITAT: online

Si ets infermera/o col·legiada/o, no ho pensis més i matriculat ja de forma totalment gratuïta en aquest curs, fent clic AQUÍ.

 


 

El curso, organizado por ISFOS y promovido por el Consejo General de Enfermería en colaboración con la Policía Nacional, se ofrecerá de forma totalmente gratuita a todas las enfermeras colegiadas en España, con el objetivo de formarlas en técnicas y herramientas de prevención y gestión eficaz de situaciones de violencia en su puesto de trabajo.

Con este curso online de 20 horas de duración los profesionales de enfermería tendrán la oportunidad de conocer la situación actual de las agresiones contra enfermeras/os en España, analizar las causas sociológicas de la violencia en el ámbito sanitario, profundizar sobre la importancia de la denuncia como forma de prevenir la violencia o descubrir nuevas técnicas en el ámbito de la comunicación verbal y no verbal orientadas a prevenir situaciones conflictivas.

Si eres enfermera/o colegiada/o, no lo pienses más y matricúlate ya de forma totalmente gratuita en este curso, haciendo clic AQUÍ.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.