Cus online SEDET – Noves estratègies d’abordatge en determinants comercials de salut i conductes addictives

Al Congrés del 26 de gener a la conferència inaugural comptem que enguany SEDET està immers en un projecte finançat pel Pla Nacional sobre drogues i que a partir del juny podreu disposar d’una monografia sobre Determinants Comercials de Salut.

Així mateix, dins del mateix projecte, portarem a terme un curs online sobre “Noves Estratègies d’Abordatge en Determinants Comercials de la Salut i Conductes Addictives”.

El curs es durà a terme en cinc sessions, els dimecres d’abril i maig, cadascuna amb una durada de dues hores. Els autors dels diferents capítols de la monografia seran els convidats en cada sessió.

A continuació, es detallen les dates i temes de cada sessió:

Data: 17 d’Abril de 2024 (de 17h00 a 19h00)

Tema: Introducció & Lo Aprendido en Tabaco / Problemas Relacionados con la Industria del Alcohol
Data: 24 de Abril de 2024 (de 17h00 a 19h00)

Tema: Problemes Relacionats amb Altres Substàncies / La Indústria del Joc (Gambling & Gaming)
Data:  08 de Maig de 2024 (de 17h00 a 19h00)

Tema: Problemes Relacionats amb l’Obesitat i Alimentació
Data: 15 de Maig de 2024 (de 17h00 a 19h00)

Tema: Estratègies Addictives de les Xarxes Socials / Altres Activitats Comercials en Conflicte amb la Salut
Data: 22 de Maig de 2024 (de 17h00 a 19h00)

Tema: DCS i Gènere:  Perpetuació d’Estereotips / DCS com Generadors de Desigualtat Socio-Econòmica / Protecció de les Polítiques de Salut Pública & Conclusions
El curs es durà a terme a través de la plataforma Zoom i es proporcionaran els detalls d’accés prèviament a cada sessió.

INSCRIPCIONS

DÍPTIC INFORMATIU

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.