XXV Setmana Sense Fum “Zero emissions també als teus pulmons” Participa en l’enquesta!

Un any més, desde CODITA us animem a participar en la celebració de la XXV Setmana Sense Fum

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La Setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

La celebració de la XXV Setmana Sense Fum que s’iniciarà el 25 de maig i finalitzarà coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, el 31 de maig, ha obert la participació en l’enquesta poblacional, adreçada a persones de 14 anys en endavant, amb l’objectiu de conèixer el consum i l’opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. El formulari en línia romandrà obert fins al 22 d’abril i, per incentivar la participació, se sortejaran sis bosses Snack’n’Go entre les persones enquestades.

El lema de l’edició de 2024 de la #ssfcat24 #SumaSalut és “Zero emissions també als teus pulmons”. La campanya busca sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. Una iniciativa que, en els darrers anys, ha ampliat la causa a altres substàncies inhalades com ara els vapejadors i que tan popular han esdevingut entre la població més jove.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut – Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) i Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)– i s’organitza amb diverses entitats i organitzacions com el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els quatre col·legis territorials (COIB, COIGI, COILL i CODITA), l’Associació Catalana de Llevadores (ACL) i l’Associació Catalana d’Infermeria del Treball i Salut Laboral (ACITSL), entre altres.

A continuació us facilitem una enquesta de participació, volem saber la teva opinió!

ENQUESTA POBLACIONAL  Participar té premi!         

ENQUESTA

ZONES SALES D’ESPERA

 

Vols adherir-te a la Setmana Sense Fum 2024?

        

Formulari

Full d’adhesió

Data límit: 20 de maig

Comptem amb la teva participació!

WEB SETMANA SENSE FUM

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.