– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

VI concurs de fotografia CODITA #lesnostresinfermereselnostrefutur.

Us animem a participar en el concurs fotogràfic que posem en marxa des de CODITA de l’1 de març al 30 d’abril. Per participar les infermeres col·legiades a CODITA, hauran de publicar una fotografia a Facebook, Instagram (compte públic) i/o  Twitter (compte públic) etiquetant a @codita_tgn i amb el hashtag  #lesnostresinfermereselnostrefutur.

Les fotografies hauran de mostrar el lideratge infermer en el nostre dia a dia.

Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Càmera Instantània+ lot de productes de proximitat i certificat
  • 2n premi: Lot de productes de proximitat i certificat
  • 3r premi: Lot de productes de proximitat i certificat

 

Els guanyadors es donaran a conèixer en l’acte de cel·lebració de la diada col·legial 2024 CODITA el dia 10 de maig de 2024.

Bases del concurs

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.