Entrevista a la degana del CCIIC, Glòria Jodar, al magazín La Caravana de Ràdio Estel.

La Dra. Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), ha estat entrevistada avui, 24 de gener, al programa La Caravana, magazín dirigit i conduït per Joan Trias a Ràdio Estel.

La degana ha exposat les principals demandes del Consell i els col·legis per a millorar la situació professional i laboral de les infermeres catalanes, per a les quals demanen els complements específics de Grup i Nivell, perquè “sabem que tots els complements específics com a infermeres facultatives universitàries es poden pagar des de casa (la conselleria de Salut). Igual que adjudicar el lloc de treball segons l’especialitat”, ha dit.

Jodar ha parlat també del “desequilibri” en les millores que introdueix el Tercer Acord de l’ICS respecte d’una professió o l’altra –i no només per a les infermeres– i ha lamentat que no reculli “els avenços que s’han fet en aquests 16 anys”, en totes les professions.

Les dotacions infermeres i les jubilacions massives que es preveuen en dos anys a Catalunya, ha estat un altre dels punts que ha destacat Jodar posant, com a exemple, les plantilles insuficients a l’atenció primària; un àmbit sociosanitari, ”infradotat, moltíssim, tant en l’atenció residencial com intermèdia; o l’àmbit hospitalari “on també hi ha moltes mancances”.

ENLLAÇ NOTÍCIA CONSELL

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.